ЦЕНИТЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ВАЛИДНИ САМО ПРИ ПОРЪЧКА ПРЕЗ ИНТЕРНЕТ МАГАЗИНА !
Мебели от Акимстар | Спално обзавеждане | Холов ъгъл | Входни врати и интериорни MDF врати
КОЛИЧКА : 0 продукта ПРОМОЦИИ   ЗА НАС   УСЛОВИЯ   КОНТАКТИ   ВХОД  


БЛОГЪТ - Най-сигурната входна врата


Най-сигурната входна врата
     По статистика всеки 7,5-ти дом е бил ограбван или най-малкото е претърпял взлом. Тази информация е доста сериозна предпоставка за притеснение, особено за тези живеещи на първи и втори етаж. Но всъщност статистиката казва и че случайните обири с ненабелязани предварително апартаменти са на първи, най-много на втори етаж. Но добре планираните обири са на доста по-горните апартаменти и те заемат голяма част от статистиката. Така, че номера на етажа ви не е гаранция за спокойствие! Следва въпроса коя врата е най-сигурна? В днешно време отговора не е еднозначен, защото изобилието на пазара наистина е голямо, но все пак има няколко врати, които са предпочитани и дават повече сигурност.
     - Масивните врати – това беше една голяма сигурност преди време, когато талашитената лека входна врата по БДС се разбиваше с едно рамо. Сега тези врати се предпочитат повече заради естетиката си, не толкова заради голямата сигурност. При този тип врати е добре да наблегнете на ключалката и на заключващия механизъм, ако искате да сте напълно спокойни. Попитайте за най-новите заключващи механизми и имайте предвид, че е добре да сменяте основната ключалка на 3 години.
     - Метални врати – те също като масивните са сигурен избор по отношение на разбиване и също какта при тях трябва да имате предвид заключващия механизъм и смяната му. Това са входни врати с цени най-ниски на пазара и за това най-търсени. Но, ако искате и качество освен цена поинтересувайте се от производителя и дали размера на вратата е стандартен. Металните врати внос от държави извън Европейския съюз отговарят на други стандарти и може да ви се наложи да разширите рамката за вратата.
     - Блиндирани входни врати – това са най-модерните за момента врати, когато става въпрос за сигурност на дома и офиса. Освен , че са стабилни те имат една от най-сигурния заключващ механизъм. Този вид врати са на пазара от скоро и за момента са най-предпочитаните от хората, които държат на сигурността и не се скъпят. Колкото и да е висока цената им си заслужават.
     - Електронни входни врати – това е най-новият писък на сигурността за дома и за офиса. Заключването и отключването става чрез електронен механизъм и парола или чип за достъп. Тези входни врати са особено подходящи за офиси и офисни сгради, както и за различно ниво на достъп. Все още не са навлезнали в масова употреба и за момента не са най-подходящия избор за врата за дома ви поради наистина високата им цена.

     Каквато врата да изберете за вашия дом старайте се да намирате баланса качество – цена и винаги избирайте най-новият модел заключващ механизъм на пазара!

ДРУГИ СТАТИИ


10 април 2015г.
- Кога да поръчам интериорните врати – преди или след ремонта?
25 юли 2014г.
- История на мебелният дизайн ЧАСТ 3
20 юли 2014г.
- История на мебелният дизайн ЧАСТ 2
15 юли 2014г.
- История на мебелният дизайн ЧАСТ 1
12 април 2014
- Пазаруване на мебели online, защо не?
11 април 2014
- Най-сигурната входна врата
10 април 2014
- Цветовете в интериора
09 април 2014
- Значението на входните и интериорни врати в дома Ви
08 април 2014
- Орхидеята и как да се грижим за нея


СЛУЧАЕН ПРОДУКТ

Космополитън 3 |

Космополитън 3

1680 лв.
(с ДДС)
Космополитън 3 |За дневната
- Мека мебел
- Холни маси
- Секции
- ТВ-шкафове
- Модулни системи
- Холов ъгъл
- Дивани
- Холова гарнитура
- Кухненски ъгъл
- Осветителни тела
- За бар
- Фотьойл
- Табуретка
За кухнята
- Кухненски комплекти
- Кухненски маси
- Кухненски столове
- Модулни системи
- Кухни по поръчка
- Трапезни комплекти
За спалнята
- Спални комплекти
- Гардероби
- Скринове
- Легла
- Матраци
- Модулни системи
- Нощни шкафчета
- Надстройки
За детската
- Детски комплекти
- Легло
За коридора
- Портманта
- Шкафове за обувки
- Модулни системи
За банята
- Шкафове
- Батерии
За офиса
- Бюра
- Офис столове
Врати
- Интериорни MDF врати
- Входни метални врати
Начало
За нас
Контакти
Вход
Всички права запазени © 2020 АКИМ СТАР ЕООД
Powered by WEB дизайн студио