ЦЕНИТЕ НА ПРОДУКТИТЕ СА ВАЛИДНИ САМО ПРИ ПОРЪЧКА ПРЕЗ ИНТЕРНЕТ МАГАЗИНА !
Мебели от Акимстар | Спално обзавеждане | Холов ъгъл | Входни врати и интериорни MDF врати
КОЛИЧКА : 0 продукта ПРОМОЦИИ   ЗА НАС   УСЛОВИЯ   КОНТАКТИ   ВХОД  


БЛОГЪТ - Пазаруване на мебели online, защо не?


Пазаруване на мебели online, защо не?
     Online пазаруването вече и у нас набира сили и все повече хора се възползват от тази възможност. Самото пазаруване по този начин има много предимства:
   - Не се губи време в обикаляне на магазини
   - Отбягвате тълпата по магазините
   - Получавате намаление при онлайн пазаруването
   - Отстъпка от цената на доставката
Това са само основните предимства на този вид пазаруване. Когато ви предстои да смените, обмените обзавеждането на дома си или да се нанесете в съвсем нов дом и искате нови мебели е добре да се замислите да направите това online. Но какво трябва да знаете и с какво трябв ада се съобразите, когато планирате обзавеждането да бъде закупено през интернет?

Всъщност доста се заблуждават, че просто ще седнат пред компютъра и ще накликат набързо поръчката си, но не е така! Първата ви задача е да измерите всяко от помещенията си, като не забравяйте да вземете със себе си и нивелира. Една крива стена може да промени и попречи на избора ви за мебели, особено ако става въпрос за по-малка стая. Например при обзавеждането за спалня, често се случва така, че тази стая обикновенно е най-малката, а мебелите в нея са най-обемните. Ако сте измерили точно гардероба да влезе в ниша, една малка кривина дори и с 1 градус отклонение може да попречи на гардероба да заеме желаното пространство. Това се отнася за всяка мебел, която е планирана да заеме определена ниша в дома ви.

Ако имате ламиниран паркет с перваз покрай стената или друга подова настилка с перваз тогава трябва да имате предвид перваза при вземането на мерки. Макар и малко той също отнема пространство. Друг вариант е да прекъснете перваза там където гърба на дадена мебел ще се долепи до стена, за да запазите това пространство и да няма луфт между холната секция например и стената.

Когато пазарувате онлайн добре е първо да се обадите на посочения телефон и да попитате за срока на изработка и начина на плащане. Когато правите основен ремонт на жилище и смятате да смените всички или голяма част от мебелите си, можете да се съобразите с крайния срок а ремонта и да поръчате своите мебели по-рано така че ви бъдат докарани веднага след като ремонта е приключил. Но не бързайте това да става наистина в същия ден, когато са ви обещали, че ремонтните дейности ще са завършили, защото се случва понякога някой процес при ремонта да продължи малко по-дълго и ако тогава е насрочена доставката на мебелите няма да има къде да ги складирате. Когато поръчвате мебели докато още сте в ремонт е добре да питате самите майстори дали някои размери на пространства планирани за определени мебели няма да се променят. Тук е важно да попитате дали ще има изместване на прага (чертата) разделяща две помещения и намираща се под интериорни MDF врати. Дори лекото изместване на интериорната врата може да наложи промяна в местоположението на някоя от мебелите.

Доставка на поръчаните мебели – това е ключов момент, защото ви предстои да проверите всяка част от вашата поръчка. Огледайте добре дали няма нещо чукнато или външни дефекти, отлепен ламинат, подпухване или нещо друго нарушаващо добрия цялостен вид на всяка една от мебелите. Добре е да попитате дали имате достатъчно и дори резервни части за самото сглобяване като винтове, гайки и всичко необходимо за сглобяването. Ако трябва да се връщате до магазина за допълнително това ще ви отнеме допълнително време и ще забави монтажа, така че подсигурете се навреме! Не искате спалното обзавеждане да е полусглобено или секцията в хола да стои без монтирани вратички. Покрай обмислянето и планирането на големите мебели не забравяйте и дребните детайли. Добре е навреме да помислите и за на пръв поглед не толкова необходимите аксесоари като стопери за всяка една от вратите за интериора, за да не повредите повърхностите на гардероба, шкафа или стената. Подценяването на този детайл може да доведе до нараняване на чисто новите ви мебели или току що боядисаните ви стени, за това помислете за това от рано.

И накрая, като част от онлаийн покупката на мебелите можете да поискате и монтаж на място. Дори да трябва да доплатите за тази услуга не забравяйте, че от самата поръчка онлайн сте спестили поне 10% от стойността на поръчката си. А ако поръчката ви наистина е голяма може да се спазарите и за безплатен монтаж.

Приятно онлайн обзавеждане!

ДРУГИ СТАТИИ


10 април 2015г.
- Кога да поръчам интериорните врати – преди или след ремонта?
25 юли 2014г.
- История на мебелният дизайн ЧАСТ 3
20 юли 2014г.
- История на мебелният дизайн ЧАСТ 2
15 юли 2014г.
- История на мебелният дизайн ЧАСТ 1
12 април 2014
- Пазаруване на мебели online, защо не?
11 април 2014
- Най-сигурната входна врата
10 април 2014
- Цветовете в интериора
09 април 2014
- Значението на входните и интериорни врати в дома Ви
08 април 2014
- Орхидеята и как да се грижим за нея


СЛУЧАЕН ПРОДУКТ

холна гарнитура ПАДИШАХ |

холна гарнитура ПАДИШАХ

4000 лв.
(с ДДС)
холна гарнитура ПАДИШАХ |За дневната
- Мека мебел
- Холни маси
- Секции
- ТВ-шкафове
- Модулни системи
- Холов ъгъл
- Дивани
- Холова гарнитура
- Кухненски ъгъл
- Осветителни тела
- За бар
- Фотьойл
- Табуретка
За кухнята
- Кухненски комплекти
- Кухненски маси
- Кухненски столове
- Модулни системи
- Кухни по поръчка
- Трапезни комплекти
За спалнята
- Спални комплекти
- Гардероби
- Скринове
- Легла
- Матраци
- Модулни системи
- Нощни шкафчета
- Надстройки
За детската
- Детски комплекти
- Легло
За коридора
- Портманта
- Шкафове за обувки
- Модулни системи
За банята
- Шкафове
- Батерии
За офиса
- Бюра
- Офис столове
Врати
- Интериорни MDF врати
- Входни метални врати
Начало
За нас
Контакти
Вход
Всички права запазени © 2020 АКИМ СТАР ЕООД
Powered by WEB дизайн студио